Brent-oljen er mandag morgen ned 0,23 prosent til 77,46 dollar fatet, mens WTI-oljen faller 0,21 prosent til 69,62 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 77,97 dollar fatet ved børsslutt i Oslo fredag.Oljeprisen er dermed litt svekket over helgen, samtidig som Baker Hughes' seneste riggtellingden seneste uken.I tillegg viste EIAs seneste månedsrapport at per dag i juni, opp fra 10,443 millioner fat per dag i mai.Fallet kommer ifølge TDN Direkt også samtidig som en Reuters-undersøkelse viste at Opecs oljeproduksjon steg med 220.000 fat per dag mellom juli og august, til 32,79 millioner fat per dag.Ellers rettes fortsatt oppmerksomheten mot Irans oljeproduksjon og effekten av de amerikanske sanksjonene som innføres i november.- Iransk produksjon viser allerede tegn til nedgang og falt med 150.000 fat per dag forrige måned, samtidig som importører av iranske fat allerede beveger seg bort fra å ta skipninger fra landet, sier råvareanalytiker i Emirates NBD, Edward Bell , til Reuters, ifølge TDN Direkt.