- Det er usannsynlig at oljeprisene vil klatre videre opp fra 70-tallet, sier Omans olje- og gassminister, Mohammed bin Hamad Al Rumhy, tilmandag.Oman er den største ikke-OPEC-produsenten i Midtøsten. Oljeministeren mener ifølge nyhetsbyrået at oljeprisene nå er «fair».- Jeg tror at for resten av året bør vi se stabilitet mellom 70 og høyt 70 dollar per fat, eller lavt 70-tallet til høyt 70-tallet, sier oljeministeren.- Fordi dette er ønsket til alle oss som samarbeider med OPEC å gi markedet nok råvarer for å sikre at forbrukerne ikke blir påvirket, og vi tror at dagens pris er en rettferdig pris, forklarer han til nyhetsbyrået.På spørsmål om han tror oljeprisen vil nå 90 dollar fatet, som flere analytikere tror, svarer han «Nei, det tror jeg ikke».Brent-oljen er i skrivende stund opp 0,71 prosent til 77,79 dollar fatet, mens WTI-oljen stiger 0,32 prosent til 70,02 dollar fatet.