Fearnley er bull på Standard Drilling

Tar opp dekning, og ser nesten 60 prosent oppside.

Fearnley Securities tar opp dekning av Standard Drilling med kjøpsanbefaling og kursmål 2,40 kroner, går det ifølge TDN Direkt frem av en oppdatering tirsdag.- Under nedturen har Standard Drilling kjøpt noen av de beste eiendelene i industrien til en gjennomsnittlig rabatt på rundt 60 prosent av nybyggsparitet. Alle kan arbeide i Nordsjøen, hvor ratene (high end-PSV-er - platform supply vessels) har steget rundt 100 prosent siden 1. halvår 2017, heter det.- Kombinert med ingen gjeld, slank kostnadsstruktur og M&A-potensial (fusjoner/oppkjøp) er aksjen et attraktivt «pure play» på OSV-markedet (offshore supply vessel) i Nordsjøen, skriver meglerhuset videre ifølge nyhetsbyrået.Standard Drilling stiger 3,1 prosent til 1,52 kroner på Oslo Børs tirsdag formiddag.Fearnley Securities ser dermed en oppside i aksjen på 57-58 prosent fra dagens nivåer.Spetalen og FredlyIfølge en aksjonærliste per august 2018 er Saga Tankers største aksjonær i Standard Drilling, med sine 18,35 prosent.Øystein Stray Spetalen er største aksjonær i Saga Tankers med 64,94 prosent.Arne Fredly er 3. største aksjonær i Standard Drilling med 4,49 prosent gjennom Apollo Asset, som også har 3,19 prosent av Saga Tankers.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også