Eivind Yggeseth

Firer flagg i Spectrum og African Petroleum

Storeiere under fem prosent. Den ene er tilbake over.

Credit Suisse solgte gjennom Credit Suisse Securities (Europe) i går 500.000 aksjer i Spectrum, går det frem av en børsmelding onsdag.Credit Suisse er dermed nede i 2.420.052 aksjer, tilsvarende 4,42 prosent eierandel.I en annen børsmelding opplyser Nordnet AB om at banken via datterselskapene Nordnet Pensjonsförsäkring AB og Nordnet Livsforsikring AS har solgt 100.000 aksjer i African Petroleum til en snittkurs 0,99 kroner.Etter dette eier Nordnet på konsolidert basis 7.720.838 aksjer i African Petroleum, tilsvarende 4,97 prosent eierandel.I en tredje børsmelding kan Nordnet derimot fortelle at de nevnte datterselskapene har kjøpt 78.986 aksjer i African Petroleum til snittkurs 0,99 kroner, slik at Nordnet nå er oppe i 5,02 prosent.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også