Interoil oppdaterer markedet

Eivind Yggeseth

Interoil Exploration har ferdigstilt workover-operasjonene på Vikingo-brønnen.

Interoil Exploration har ferdigstilt workover-operasjonene på Vikingo-brønnen, og det gjennomføres nå rensing av brønnhullet, ifølge en melding mandag.Etter rensingen vil Interoil fortsette å teste og evaluere den lavere C7-formasjonen, opplyses det.Brønnen vil etter dette bli satt i produksjon fra C5-formasjonen.I mellomtiden fortsetter selskapet de konstruktive diskusjonene med Duyaene, med mål om å få godkjenning til å demobilisere workover-enheten, samt fortsette normal produksjon fra Vikingo, heter det i meldingen.Uavhengig av forholdet til Duyaene har Interoil ifølge meldingen gjort fremskritt for å få tilgangsgodkjenning fra private landeiere gjennom den alternative «nordlige veien».