Oljeprisen får seg også en knekk

Børsfallet smitter.

Rentefrykten har grepet Wall Street, som onsdag kan være på vei mot sin verste dag siden april.Og børsfallet smitter over på oljemarkedet.Brent-oljen faller 1,8 prosent til 83,47 dollar fatet, mens WTI-oljen er ned 2,1 prosent til 73,39 dollar fatet.- Så lenge vi fortsetter å se bredt basert svakhet i aksjemarkedet, vil det begynne å smitte over på andre områder også, og særlig energi ettersom alt handler om økonomiske forventninger, sier teknisk analytiker Brian LaRose hos United-ICAP til Reuters.Effekten av børsfallet ser altså ut til å overskygge nært forestående Iran-sanksjoner og at orkanen Michael har sørget for å stenge ned 40 prosent av oljeproduksjonen i Mexicogolfen.Ting kan derimot tyde på at Michael styrer unna hovedområdene for oljeproduksjon.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også