Oljeprisen får seg også en knekk

Børsfallet smitter.

Energi

Rentefrykten har grepet Wall Street, som onsdag kan være på vei mot sin verste dag siden april.Og børsfallet smitter over på oljemarkedet.Brent-oljen faller 1,8 prosent til 83,47 dollar fatet, mens WTI-oljen er ned 2,1 prosent til 73,39 dollar fatet.- Så lenge vi fortsetter å se bredt basert svakhet i aksjemarkedet, vil det begynne å smitte over på andre områder også, og særlig energi ettersom alt handler om økonomiske forventninger, sier teknisk analytiker Brian LaRose hos United-ICAP til Reuters.Effekten av børsfallet ser altså ut til å overskygge nært forestående Iran-sanksjoner og at orkanen Michael har sørget for å stenge ned 40 prosent av oljeproduksjonen i Mexicogolfen.Ting kan derimot tyde på at Michael styrer unna hovedområdene for oljeproduksjon.

oljeprisen
wall street
iran
orkan
mexicogulfen
Nyheter
Energi