Pareto dobler kursmål i Spectrum

Eivind Yggeseth

Øyner pen oppside.

Pareto Securities oppgraderer Spectrum fra hold til kjøp og høyner kursmålet fra 40 til 80 kroner, går det ifølge TDN Direkt frem av en oppdatering fredag.Meglerhuset peker først og fremst på selskapets Argentina-dekning før kommende lisensrunder der.I tillegg fremhever Pareto bibliotekene i Brasil og Afrika, ettersom oljeselskaper ifølge nyhetsbyrået skifter fokus fra utvikling av eksisterende felter til såkalte frontier-områder og prosjekter på nye felter.Spectrum stiger 3,3 prosent til 57 kroner på en Oslo Børs der stemningen har surnet etter den positive starten.Meglerhuset ser dermed en oppside i aksjen på rundt 40 prosent fra dagens nivåer.Hovedindeksen står for øvrig i 887,68, etter en nedgang på rundt 0,4 prosent fra gårsdagens slutt.


Les også