Slik går det med oljeprisen

Oljeprisen faller tilbake mandag morgen.

Brent-oljen er mandag morgen ned 0,45 prosent til 77,31 dollar fatet, mens WTI-oljen faller 0,36 prosent til 67,35 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 76,51 dollar fatet ved børsslutt i Oslo fredag.Oljeprisen har dermed steget over helgen, men faller noe tilbake mandag.De viktigste globale børsene hadde svak utvikling forrige uke, og sentimentet blant investorer forblir ifølge TDN Direkt forsiktig.- Kaldere økonomiske forhold og symptomer på svakere internasjonal handel har forverret "bearish"-forholdene, samtidig som vekstutsiktene ser svake ut, sier Benjamin Lu i Phillips Futures til Reuters, ifølge nyhetsbyrået.Baker Hughes riggtelling for Nord-Amerika viste at det var 1.268 rigger i operasjon per 26. oktober. Det er en økning på ti stykker den siste uken.