Duo høyner i BW Offshore

TommyChia_Singapore

Ser mer attraktiv risk/reward.

Fearnley Securities og Danske Bank Markets oppgraderer BW Offshore fra hhv. reduser og hold til kjøp, går det ifølge TDN Direkt frem av oppdateringer tirsdag kveld og onsdag morgen.Førstnevnte gjentar kursmålet på 55 kroner, mens sistnevnte jekker ned fra 57 til 55 kroner.- Høyere kostinnhenting og produksjon i 2020 fører til positive 2020-revideringer som i stor grad motvirker 2019-reduksjonene, skriver Fearnley Securities ifølge nyhetsbyrået.Danske Bank Markets mener risk/reward har blitt mer attraktivt, og viser til at produksjonen på Catcher og Tortue er i full gang.BW Offshore ble straffet med kraftig kursfall i kjølvannet av gårsdagens kvartalstall, men revansjerer seg fra start onsdag og stiger 5,1 prosent til 46,30 kroner.