- Jeg tror vi kan regne med ganske store svingninger

Konsernsjefen i Equinor venter stor volatilitet i oljemarkedet fremover.

Konsernsjef Eldar Sætre i Equinor venter ganske store svingninger i oljemarkedet fremover, ifølge TDN Direkt.Prisene ligger i intervallet selskapet har regnet med i planleggingen.- Jeg tror vi kan regne med ganske store svingninger, sier han til nyhetsbyrået i forbindelse med Equinors Høstkonferanse 2018 tirsdag.Han sier videre at oljeprissvingningene har ligget innenfor kanalen selskapet har lagt til grunn i planleggingen.- Oljeprisen har beveget seg opp og ned og ligger innenfor den kanalen vi har lagt til grunn ut ifra det som er tilbud-, etterspørsel- og lagersituasjonen i verden, så dette er volatilitet vi regner med. Det fysiske er i ganske god balanse og lagersituasjonen er normalisert. Vi ser at markedet reagerer på usikkerhet og geopolitiske forhold, sier Sætre.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også