The American Petroleum Institute (API) rapporterte onsdag kveld at de amerikanske oljelagrene steg med 8,8 millioner fat i uken som ble avsluttet 9. november, melder Marketwatch.com.Tallene som ble rapportert en dag senere enn vanlig, på grunn av Veterans Day mandag, viste også at bensinlagrene steg med 188.000 fat, mens lagrene av destillater falt med 3,2 millioner fat.Lagertall fra Energy Information Administration (EIA) vil bli offentliggjort torsdag. S&P Global Platts venter, ifølge Marketwatch, at rapporten vil vise at oljelagrene økte med 2,3 millioner fat. Det er ventet et fall i bensinlagrene på 894.000 fat og et fall i lagrene av destillater på 2,7 millioner fat.Lagertallene bidro til å snu oljeprisen ned igjen og prisen på lettoljen falt raskt fra 56,25 til 55,85 dollar i elektronisk handel.