Brent-oljen er onsdag morgen ned 0,21 prosent til 65,33 dollar fatet, mens WTI-oljen stiger 0,09 prosent til 55,74 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 67,49 dollar fatet ved børsslutt i Oslo tirsdag.Brent-prisen har dermed falt over to dollar siden Oslo Børs stengte, og er nå ned hele 21 dollar siden toppen på 86 dollar i begynnelsen av oktober.Opec publiserte tirsdag en ny månedsrapport . Ifølge TDN Direkt venter Capital Economics nå at oljeprisene vil falle videre inn i 2019. De forventer at man vil få et lite tilbudsoverskudd dersom Opec opprettholder nåværende produksjonsnivåer, samtidig som etterspørselsveksten avtar og tilbudet forblir rikelig.I en rapport til Olje- og energidepartementet (OD) datert tirsdag, melder Rystad Energy ifølge nyhetsbyrået at også de venter et lite tilbudsoverskudd i 2019.