Eiendelsbytte ble godkjent før DNO kom med bud

- Dette er ikke «frustrating action».

Faroe Petroleums eiendelsbytte med Equinor ble godkjent før DNO kom med et bud om å kjøpe alle aksjene i Faroe, ifølge finansdirektør Jon Cooper.- Dette er ikke «frustrating action», sier han under en telefonkonferanse i forbindelse med eiendelsbyttet med Equinor onsdag, ifølge TDN Direkt.Videre sier konsernsjef Graham Stewart ifølge nyhetsbyrået at handelen kommer fra det gode forholdet selskapet har med Equinor.Når det gjelder finansielle fordeler ved dagens eiendelsbytte sier Cooper at de ikke kan være spesifikke da de er i en oppkjøpssituasjon.- Vi må være forsiktige med hvordan vi beskriver finansielle fordeler. Men det er betydelige reduksjoner i driftsinvesteringer og driftskostnader, så det er frustrerende at vi ikke kan gi tallene, sier han, ifølge nyhetsbyrået.