Mener Scatec Solar har enda mer å gå på

- Attraktivt, mener meglerhus.

Nordea Markets fremhever sitt positive syn på Scatec Solar, går det ifølge TDN Direkt frem av en oppdatering onsdag.- Vi er positive til aksjen, og ifølge det internasjonale energibyrået (IEA) vil solenergianlegg være den raskest voksende fornybare teknologien de neste fem årene. Scatec er godt posisjonert for å utnytte denne veksten fremover, og nåværende verdsettelse av selskapet priser ikke inn vekst utover den nåværende porteføljen, skriver meglerhuset.- Dette mener vi er attraktivt, og vi har derfor en kjøpsanbefaling med kursmål 86 kroner, heter det videre ifølge nyhetsbyrået.Scatec Solar er uendret på 74,20 kroner i onsdagens handel på Oslo Børs.Nordea Markets ser dermed en oppside i aksjen på rundt 16 prosent fra dagens nivåer.Scatec Solar er en av de store vinnerne på Oslo Børs så langt i 2018, men en oppgang på over 50 prosent.


Les også