Siste nytt fra Opec

Khalid Al-Falih Minister of Energy, Industry and Mineral Resources of Saudi Arabia attend a news conference after a meeting of the Organization of the Petroleum Exporting Countries, OPEC, at their headquarters in Vienna, Austria, Thursday, Nov. 30, 2017. (AP Photo/Ronald Zak) Ronald Zak
Energi

Opec-samtalene fokuserer på kutt på én million fat per dag fra Opec+, fordelt på 650.000 fra Opec-medlemmene og 350.000 fat fra de resterende avtalelandene, melder Livesquawk, ifølge TDN Direkt. Ellers melder Reuters at Iran, Venezuela og Libya trolig får fritak fra Opec-kuttene. Den saudiarabiske energiministeren Khalid al-Falih fastholder fredag ifølge flere medier at han ikke er sikker på om partene vil komme til enighet om en avtale fredag, skriver nyhetsbyrået.Videre melder Reuters ifølge TDN Direkt at Russland er klare til å kutte oljeproduksjonen med 200.000 fat per dag, dersom Opec tilbyr å kutte med mer enn én million fat per dag.Brent-oljen er i skrivende stund ned 1,23 prosent til 59,23 dollar fatet, mens WTI-oljen faller 1,36 prosent til 50,79 dollar fatet.

opec
opec-møte
opec+
khalid al-falih
olje
olje & gass
oljeproduksjon
produksjonskutt
Nyheter
Energi