DNBs toppvalg i oljeservice

Men risikofritt er det ikke.

DNB Markets er ute med en oppdatering av oljeservicesektoren, og skriver ifølge TDN Direkt at det fundamentale er i gradvis bedring.Meglerhuset mener det seneste nedsalget i aksjer gir et godt inngangspunkt i oljeservice.Dog ser DNB ingen oppside i oljeselskapenes pengebruk på leting og produksjon offshore, med mindre oljeprisen stabiliserer seg over 65 dollar fatet. Analytikerne mener ifølge nyhetsbyrået at denne oljeprisen er nødvendig for en full innhenting innen offshore.Synet er at 65 dollar fatet vil gi oljeselskapene kontantstrøm til å øke pengebruken.Den største risikoen meglerhuset ser for aksjene i sektoren er ifølge TDN Direkt at konsensus kan være for optimistisk for 2019 og 2020.Blant DNBs toppvalg i oljeservice er Aker Solutions, BW Offshore, Odfjell Drilling, Northern Drilling, Shelf Drilling, Subsea 7 og TGS.


Les også