Analytiker: - Det viktigste i Seadrill-rapporten

Tallknuserne er fornøyde.

Seadrill la i morges frem sterkere kvartalstall enn ventet, selv om avviket delvis skyldes betaling av en ikke balanseført fordring.Sparebank 1 Markets-analytiker Vidar Lyngvær karakteriserer overfor TDN Direkt tallene som sterke.- Men det viktigste i rapporten for vår del er å se at kontantene preserveres, noe de blir. Alt i alt en positiv rapport, sier han.Pareto Securities lar seg ifølge nyhetsbyrået berolige av at kontant- og gjeldsposisjonen kom inn på linje med konsensus, og peker på tre nye kontrakter i løpet av kvartalet.- Disse har det tidligere vært rykter om, men det er positivt å se at de blir bekreftet, skriver meglerhuset ifølge TDN Direkt.Seadrill stiger 1,7 prosent til 79,60 kroner på Oslo Børs tirsdag ettermiddag.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også