BW Offshore straffes for tall

Storaksjonær stresser ikke.

Foto: BW Offshore

BW Offshore nådde ikke opp til analytikernes spådommer for 4. kvartal.Driftsresultatet steg fra 15,2 til 64,2 millioner dollar sammenlignet med samme periode året før, men analytikerne hadde ifølge TDN Direkt ventet seg mer: 71 millioner dollar.Driftsinntektene gikk fra 150,3 til 255,4 millioner dollar, som også var under forventningene på 263 millioner dollar.- Det kan se ut som det ligger noe oppstartskostnader på Tortue-feltet som forklarer avviket. Dette er engangskostnader, og ikke så viktig. Jeg tror det er ganske udramatisk, skriver Leif Eriksrød i en e-post til Hegnar.no.Han forvalter aksjefondet Alfred Berg Gambak, som har 4.036.877 aksjer og med det er sjette største aksjonær i BW Offshore.Markedet virker ikke å være helt enige i at avviket fra forventningene er udramatisk, og sender aksjen ned 4,9 prosent til 45,35 kroner fra start på Oslo Børs.Bare Equinor er mer omsatt i den tidlige handelen.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker