Ser betydelig oppside i BW Offshore

Nordea er bull før tall.

Vinterferie betyr rolige tider i resultatsesongen, men i morgen skal BW Offshore i ilden.Konsensus peker ifølge TDN Direkt mot en EBITDA (resultat før av- og nedskrivninger) på 166 millioner dollar av en omsetning på 263 millioner dollar.- Betydelig oppsideNyhetsbyrået melder videre at Nordea Markets ser betydelig oppside i BW Offshore, selv om aksjen er svært sensitiv for endringer i oljeprisen.Meglerhuset trekker frem produksjonstakten ved Tortue-feltet offshore Gabon som et mulig høydepunkt i morgendagens rapport.Selskapet har guidet 9.500 fat per dag i 2019, mens januar-produksjonen kom inn på 12.500 fat olje per dag.Pareto Securities har ifølge TDN Direkt tidligere skrevet at de øyner oppside i feltet i år om takten fortsetter på januar-nivået.Åtte kroner aksjen?Andre mulige nyheter kan dreie seg om funnene Ruche og Ruche NE, som i forrige kvartalsrapport ble estimert til 30 millioner fat utvinnbare ressurser.BW Offshores utviklingskonsept der er ifølge nyhetsbyrået et ubemannet brønnhodeplattformkonsept som kobles opp til FPSO-en BW Adolo.Nordea Markets estimerer ifølge TDN Direkt at Ruche-området alene kan øke verdsettelsen av aksjen med åtte kroner, om selskapet har flere opplysninger om utviklingsmulighetene.BW Offshore stiger 0,9 prosent til 47 kroner på Oslo Børs mandag ettermiddag.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også