Slik går det med oljeprisen

Oljeprisene klatrer oppover tirsdag morgen.

Brent-oljen er tirsdag morgen opp 0,34 prosent til 62,72 dollar fatet, mens WTI-oljen stiger 0,44 prosent til 54,80 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 61,57 dollar fatet ved børsslutt i Oslo mandag.Oljeprisen er dermed høyere enn da Oslo Børs stengte i går.Analytikere sier ifølge TDN Direkt at de amerikanske sanksjonene mot Venezuela har fokusert markedsoppmerksomheten mot et strammere globalt tilbud.- Nye amerikanske sanksjoner mot landet kan føre til et fall i globalt tilbud på 0,5-1,0 prosent, sier analytiker i Commonwealth Bank of Australia, Vivak Dhar, ifølge nyhetsbyrået.Russlands energiminister Alexander Novak uttalte mandag at landet har fullt ut overholdt produksjonskuttene de har sluttet seg til, og at produksjonen falt med 47.000 fat per dag i januar fra oktober-nivået.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker