Oljeprisen nesten uendret

Oljeprisen er nesten uendret inneværende døgn, men svakt ned fra børsslutt torsdag.

Oljeprisen er nesten uendret fredag morgen, men litt ned siden børsslutt i Oslo torsdag.Brent er svakt opp 0,02 dollar til 67,88 dollar, mens den amerikanske lettolje er ned 0,02 dollar til 59,96 dollar.Til sammenligning ble Brent handlet til 68,38 dollar da Oslo Børs stengte torsdag.- Oljeprisen faller forsiktig tilbake på voksende økonomisk svakhet, selv om strammere markedsfundamentaler fortsetter å levere sterk støtte for oljeprisen på kort sikt. Forbedret effektivitet innen fracking fra amerikanske skiferprodusenter, økt global usikkerhet og svakere økonomisk vekst fortsetter å begrense oppsiden for 2019, sier analytiker Benjamin Lu i Phillip Futures ifølge Platts og TDN Direkt.Markedet venter nå på riggtellingen fra Baker Hughes, som kommer senere i dag.