Pareto: Equinor med betydelig rabatt

Øyner 10-25 prosent oppside.

Pareto Securities mener tidligere premium-prising har endret seg til en betydelig rabatt i Equinor, går det ifølge TDN Direkt frem av en oppdatering.Meglerhuset ser 10-25 prosent oppside i fri kontantstrøm-yield i 2020-21.- I så måte ser tidligere motvind ut til å forsvinne på samme tid som høyere oljepriser og forventninger om videre oppgang fremover skifter Equinors høye oljeprissensitivitet til noe betydelig positivt, skriver meglerhuset ifølge nyhetsbyrået.Equinor faller 0,7 prosent til 193,75 kroner.Oljeprisene er på defensiven fredag ettermiddag, men ligger likevel an til oppgang for tredje uke på rad.Brent-oljen faller 1,3 prosent til 66,96 dollar fatet, som er ned fra rundt 68,30 dollar ved stengetid i Oslo i går.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også