Slik går det med oljeprisen

Oljeprisen stiger fredag morgen.

Publisert 15. mars 2019 kl. 08.35
Oppdatert 15. mars 2019 klokken 08.40
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 136 ord
Brent-oljen er fredag morgen opp 0,30 prosent til 67,43 dollar fatet, mens WTI-oljen stiger 0,31 prosent til 58,79 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 67,45 dollar fatet ved børsslutt i Oslo torsdag.Oppmerksomheten i oljemarkedet rettes ifølge TDN Direkt nå mot helgens Opec/ikke-Opec-møte i Baku, Aserbajdsjan, hvor den nåværende produksjonspolicyen vil gjennomgås.- Vi tror ikke man vil bli beslutte noe nytt i helgen. Men vi mistenker at gruppen vil skape støy om de pågående tiltakene for å holde markedet i balanse, sier ANZ bank, ifølge nyhetsbyrået.Den nåværende avtalen varer ut juni 2019, og markedsaktører vil trolig følge med på ordlyd fra gruppen som kan signalisere om den kan bli forlenget.Ellers vil aktører i oljemarkedet ifølge TDN Direkt i det korte bildet følge med på Baker Hughes' seneste riggtelling, som publiseres klokken 19.00 i dag.