Slik går det med oljeprisen

Brent-oljen er litt opp mandag morgen.

Brent-oljen er mandag morgen opp 0,01 prosent til 67,17 dollar fatet, mens WTI-oljen faller 0,10 prosent til 58,46 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 66,70 dollar fatet ved børsslutt i Oslo fredag.Oljeprisen har dermed steget noe i løpet av helgen, samtidig som Opec og samarbeidslandene har møttes i Baku for blant annet å diskutere veien videre for gruppens produksjonskutt.Den saudiarabiske energiministeren Khalid al-Falih sier ifølge TDN Direkt at det er generell konsensus blant Opec og samarbeidslandene om en kuttforlengelse.Han påpeker at Opec og samarbeidslandene ikke vil endre retning rundt videre produksjonskutt før de ser påvirkningen fra de amerikanske sanksjonene mot Iran og Venezuela, og at de vil kutte så lenge lagerbyggingen fortsetter.Se også: - Det er for tidlig å diskutere kutt i andre halvårIfølge nyhetsbyrået hadde Opec og samarbeidslandene en overholdelsesgrad på 86 prosent i februar i henhold til avtalen om å kutte 1,2 millioner fat pr dag.Møtene i Baku fortsetter mandag.se også: - Det er fremdeles for mye olje i markedet


Les også