Slik går det med oljeprisen

Nye lagertall sender oljeprisen oppover.

Brent-oljen er onsdag morgen opp 0,29 prosent til 68,17 dollar fatet, mens WTI-oljen stiger 0,13 prosent til 60,02 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 67,82 dollar fatet ved børsslutt i Oslo tirsdag.Ifølge American Petroleum Institute (API) steg råoljelagrene i USA med 1,9 millioner fat i uken som endte 22. mars, ifølge TDN Direkt.Det er ventet at de amerikanske råoljelagrene vil falle med 1,2 millioner fat når de offisielle lagertallene fra amerikanske myndigheter kommer onsdag ettermiddag, ifølge Reuters-konsensus.- Vi ser ut til å ha nådd likevekt etter den nylige overskrift-drevne volatile tradingen, sier markedsanalytiker Jeff Halley i OANDA, ifølge nyhetsbyrået.Han legger til at det trolig vil fortsette å være volatilt frem til det kommer en konklusjon i handelssamtalene mellom USA og Kina.