Slik går det med oljeprisen

Brent-oljen er onsdag morgen ned 0,88 prosent til 65,28 dollar fatet, mens WTI-oljen faller 0,83 prosent til 56,09 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 65,58 dollar fatet ved børsslutt i Oslo tirsdag.Ifølge tall fra American Petroleum Institute (API) steg råoljelagrene i USA med 7,3 millioner fat i uken som endte 1. mars, skriver TDN Direkt.Det er ventet at de amerikanske råoljelagrene vil stige med 1,2 millioner fat når de offisielle lagertallene fra amerikanske myndigheter kommer onsdag ettermiddag, ifølge Reuters-konsensus.- Oljeterminer fortsetter å demonstrere volatil handel samtidig som markedet balanserer mellom Opec-ledede kutt og effekten av økte produksjonsnivåer i USA, sier råvareanalytiker i meglerhuset Phillip Futures, ifølge Reuters.Videre kom de to store amerikanske oljeselskapene Chevron og Exxon Mobil tirsdag med sine utsikter for produksjonen i Permian-bassenget, som peker mot økte skiferoljeproduksjon, ifølge nyhetsbyrået.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også