Usikkert rundt Maria-feltet

Usikkert når Maria-feltet vil produsere igjen.

Det er usikkert når Maria-feltet til Wintershall vil produsere igjen etter at feltet ble stengt ned i februar på grunn av lav produksjon.Det skriver Sysla onsdag, ifølge TDN Direkt.Selskapet gjennomfører flere tiltak. Blant annet skal det ifølge nyhetstjensten mot slutten av året bores to nye produksjonsbrønner. Først skal det hentes inn mer data om forholdene på feltet. Det er foreløpig uvisst når feltet blir satt i produksjon igjen.- Det kommer litt an på resultatene av undersøkelsene vi gjør nå. Det er viktigere at vi tar de riktige beslutningene på lang sikt enn at vi kommer fortest mulig i gang igjen. Oljen er der - vi må bare finne ut hvordan vi skal få den opp, sier konsernsjef Mario Mehren i Wintershall til avisen.