Meglerhus tror Polarcus stiger fra start

DNB Markets positivt overrasket.

Smoke and fire rise from a high rise building at Marina district in Dubai, United Arab Emirates, Friday, Aug. 4, 2017. The high-rise residential tower has caught fire in the middle of the night, sending plumes of black smoke into the air and debris falling below. (AP Photo/Kamran Jebreili) Kamran Jebreili

Polarcus har i dag sendt ut en flåteoppdatering som viser en kapasitetsutnyttelse på 92 prosent for 1. kvartal.Dette var opp fra 85 prosent i samme periode i fjor.- Vi lå på forhånd inn med forventninger om en utnyttelsesgrad på 85 prosent, og oppdateringen ser dermed ut til å kunne gi en positiv reaksjon ved åpning, skriver DNB Markets i dagens aksjerapport.Meglerhuset har en kjøpsanbefaling på Polarcus med kursmål 1,50 kroner.DNB-analytikerne øyner dermed en oppside på 26-27 prosent fra gårsdagens sluttkurs på 1,19 kroner.