Slik går det med oljeprisen

Oljeprisen faller videre mandag morgen.

Energi

Brent-oljen er mandag morgen ned 0,60 prosent til 71,20 dollar fatet, mens WTI-oljen faller 0,54 prosent til 62,96 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 72,06 dollar fatet ved børsslutt i Oslo fredag.Oljeprisene falt kraftig fredag, samtidig som CNBC meldte at Trump sier han har «ringt til Opec» og sagt at kartellet må få oljeprisene ned.- Bensin prisene kommer ned. Jeg ringte opp Opec, jeg sa dere må få dem ned. Dere må få dem nå, sa presidenten, ifølge nyhetsbyrået.Senioranalytiker Phil Flynn i Price Futures Group sier de underliggende fundamentale forholdene, som er bullish, ikke har endret seg.- Det er fortsatt frykt for at Saudi-Arabia og De forente arabiske emirater sakt vil bevege seg for å erstatte iranske fat. Det er fortsatt risikofaktorer på tilbudssiden fra Venezuela, Libya og Nigeria, sa Flynn til Platts, ifølge TDN Direkt.

olje
oljepris
donald trump
Nyheter
Energi