Tror gladmeldinger står i kø for Borr Drilling

- Er i en nøkkelposisjon.

Tidligere mandag varslet Borr Drilling om kjøp av den nybygde jackup-riggen Hull B378 fra selskapet BOT Lease for 122 millioner dollar.Pareto Securities karakteriserer ifølge TDN Direkt kjøpssummen som attraktiv.Videre ser meglerhuset det som positivt at selskapet klarer å få bankfinansiering, og trekker sammen med Kepler Cheuvreux frem en implisert prising per jackup-rigg i Borr Drilling på rundt 130 millioner dollar. Ifølge flåterapporten sluppet i dag har Borr Drilling videre inngått en LOA-avtale for Mist i Sørøst-Asia fra mai til november 2019, mens intensjonsavtaler for Saga og Skald bekreftes.Kepler Cheuvreux mener Mist-kontrakten kan være med Vestigo, og viser til at IHS Markit meldte dette i forrige uke. TDN Direkt trekker frem Bassøe Analytics, som oppgir en dagrate for kontrakten på 70.000 dollar.Meglerhuset mener Borr Drilling fortsatt er i en nøkkelposisjon for mange anbud, og forventer ifølge nyhetsbyrået flere kontraktstildelinger i månedene som kommer.Borr Drilling faller 1,7 prosent til 26,14 prosent på Oslo Børs mandag ettermiddag.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også