- Vil ikke overskride våre grenser

Saudi-Arabia vil ikke overstige sin produksjonsbegrensning.

Energi

Saudi-Arabias energiminister Khalid al-Falih sier ifølge TDN Direkt at landet ikke vil overstige produksjonsbegrensningen det har under Opec/ikke-Opecs produksjonskuttavtale.- Frem til utgangen av mai kommer produksjonstallene ikke betydelig til å nå denne grensen - Riyadhs oljeproduksjon er mye mindre enn 10 millioner fat per dag, og eksporttallene er under syv millioner fat innen utgangen av mai. Så vi ser hva behovene er i juni. Men tilsynelatende vil dette i hvert fall ikke overskride våre grenser i henhold til OPEC+-avtalen, sier han til RIA.Videre sier al-Falih at de er rolige nok når det gjelder markedssituasjonen, og med tanke på å møte behovene til forbrukere og partnere i avtalen.

khalid al-falih
opec
saudi-arabia
olje & gass
oljeproduksjon
Nyheter
Energi