Bekymringer tynger oljeprisen

Onsdag morgen omsettes Brent-oljen for 68,15 dollar fatet, ned 0,76 prosent, mens WTI-oljen faller 1,01 prosent til 58,54 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 72,72 dollar ved børsslutt tirsdag.Oljeprisene tynges ifølge TDN Direkt av bekymring for at handelskonflikten mellom Kina og USA kan føre til lavere global vekst.- Investorer er bekymret fra et makroperspektivet for den globale etterspørselen, særlig som følge av økende handelskonflikt mellom USA og Kina, sier porteføljeforvalter James Mick i investeringsselskapet Tortoise, ifølge Reuters.Analytiker Fawad Razaqzada i Forex.com viser også til at svekkelser i valutaene til fremvoksende økonomier gjør dollar-priset olje dyrere for disse landene, skriver nyhetsbyrået.Se også: Dette driver oljeprisen akkurat nå