Fikk kjempekontrakt av Equinor

Kaefer Energy skal levere ISO-tjenester for hele Johan Sverdrup-feltet.

Equinor har tildelt Kaefer Energy leveranse av ISO-tjenester for hele Johan Sverdrup-feltet, går det frem av en pressemelding.Kontraktssummen tallfestes til over 700 millioner kroner, og omfatter blant annet leveranse av tjenester og materiell innen isolering, stillas & klatring, overflatebehandling og passiv brannbeskyttelse. - Dette er en strategisk svært viktig tildeling for oss, sier administrerende direktør Bård Bjørshol i en kommentar.Leveransen vil dekke alle de fem Johan Sverdrup-installasjonene, og vil i tillegg til ISO-vedlikehold også inkludere ferdigstillelsesarbeid knyttet til innfasing av prosjektets fase 2.Johan Sverdrup-feltet kommer som et tillegg til porteføljen av offshore vedlikehold Kaefer Energy allerede ivaretar for Equinor - feltene Troll, Åsgard og Kristin.Samlet representerer dette flere milliarder kroner.Les mer her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også