Kastet milkshake på Brexit-leder

Britain's Nigel Farage after being hit with a milkshake during a campaign walkabout in Newcastle, England, Monday May 20, 2019. (Tom Wilkinson/PA via AP) Tom Wilkinson

Brexit-lederen Nigel Farage ble truffet av en flygende milkshake da han drev valgkamp i Newcastle mandag.

En 32 år gammel mann ble pågrepet for å ha kastet milkshaken på lederen av Brexit-partiet, som måtte fortsette sin spasertur i Newcastles gater med milkshake dryppende nedover jakka.Gjerningsmannen, Paul Crowther, sa til sitt forsvar at han gjorde det for å protestere mot Farages «galle og rasisme».Det klissete melkeproduktet er blitt et nytt politisk våpen i Storbritannia og har åpenbart overtatt etter råtne egg og tomater.Flere andre høyreradikale kandidater er også blitt rammet av flygende milkshaker under valgkampen, og i forrige uke fikk en McDonald's-restaurant i Skottland beskjed fra politiet om å stanse salget av milkshake under et av Brexit-partiets valgmøter.(©NTB)


Les også