Magseis Fairfield-sjefen: - Vi vil ikke gå for bullish ut

Optimisme i oljeservice.

Magseis Fairfield har guidet en omsetning på 500 millioner dollar for 2019.Selskapet mangedoblet inntektene i 1. kvartal, og hadde ifølge presentasjonen allerede per 1. kvartal en ordrereserve, samt omsetning, på 453 millioner dollar.- Det har med kapasitet å gjøre. Vi begynner å se at vi faktisk blir solgt ut på kapasitet, så vi vil ikke gå for bullish ut. Det er selvfølgelig oppside i guidingen også, men den er altfor tidlig å ta ut, sier konsernsjef Per Christian Grytnes ifølge TDN Direkt. Nyhetsbyrået påpeker at Magseis Fairfield for tiden først og fremst jobber med arbeid for 2020.- Det er primært for kontrakt, men det er også multiklientinteresse der ute for 2020 og utover, sier han.Magseis Fairfield stiger 3,7 prosent til 14,10 kroner på Oslo Børs tirsdag formiddag.