Pareto øyner LNG-dramatikk

Men John Fredriksen-rederi straffes på børsen fredag.

"CF-WESENBERG, CF Wesenberg"

Flex LNG faller 4,4 prosent til 105,20 kroner på Oslo Børs fredag ettermiddag, etter å ha lagt frem kvartalstall i morges.Pareto Securities trekker ifølge TDN Direkt frem at reposisjoneringskostnader, med høyere drift- og administrasjonskostnader, påvirker tallene.Meglerhuset peker også på at TCE-inntjeningen (time charter equivalents) var bedre enn ventet, med implisert dagrate på 53.169 dollar dagen.Pareto eget estimat var 52.500 dollar.- Spotmarkedet har nå startet en bratt innhenting, så vi er ikke bekymret for 3. og 4. kvartal. Alt i alt er dette en relativt nøytral rapport, men vi ser etter noe farge om 2. kvartal fra ledelsen senere. Vi tror sentimentet knyttet til LNG-shipping vil snu dramatisk inn i 3. kvartal, skriver analytikerne ifølge nyhetsbyråetNordea Markets mener ifølge TDN Direkt at Flex LNG leverer et svakt 1. kvartal, men påpeker at spotratene har økt betydelig hittil i 2. kvartal.