Slik går det med oljeprisen

Oljeprisen falle tilbake onsdag morgen.

Brent-oljen er onsdag morgen ned 0,62 prosent til 71,73 dollar fatet, mens WTI-oljen faller 0,87 prosent til 62,58 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 72,18 dollar fatet ved børsslutt i Oslo tirsdag.APIs seneste undersøkelse indikerer ifølge TDN Direkt at råoljelagrene i USA steg 2,4 million fat i uken som sluttet 17. mai.- Råoljefutures falt på markedsurolighet grunnet en overraskende bygging i de amerikanske råoljelagrene, sier analytiker Benjamin Lu i Phillp Fututers, ifølge nyhetsbyråetDe geopolitiske spenningene mellom USA og Iran får også fortsatt stor oppmerksomhet i oljemarkedet. Seneste nyhet knyttet til dette er ifølge TDN Direkt at Irans president Hassan Rouhnani tirsdag avviste samtaler med USA, etter at President Donald Trump på mandag sa at Iran «vil ringe oss om og når de er klare».Ifølge nyhetsbyrået sier analytikere at de pågående spenningene mellom landene holder oljeprisene volatile.