Spår 80 prosent oppside etter Seadrill-krakk

Meglerhus har fortsatt troen.

Energi

Danske Bank Markets oppgraderer Seadrill fra hold til kjøp, og gjentar kursmålet på 90 kroner, går det ifølge TDN Direkt frem av en oppdatering torsdag.Oppdateringen kommer etter gårsdagens kraftige fall i aksjen.Nedturen fortsetter på Oslo Børs fredag, med nye 4,3 prosent til 50,35 kroner. Meglerhuset, som dermed ser en oppside på rundt 80 prosent fra dagens nivåer, anser ifølge nyhetsbyrået Seadrill som en opsjon på en innhenting i boremarkedet offshore.Analytikerne anser verdsettelsen som attraktiv «da fundamentale forhold ikke har endret seg siden forrige oppdatering».Samtidig tror Nordea Markets ifølge TDN Direkt at Seadrills ordrebok ligger an til å vokse, og at det kun er et spørsmål om tid før prismakten vender tilbake.

danske bank
seadrill
nordea
Nyheter
Aksjeanalyse
Energi
Aksjeanalyse