Dolphin Drilling oppdaterer

Kreditorene trenger mer tid.

Energi

Dolphin Drilling skriver i en børsmelding tirsdag ettermiddag at kreditorene har bedt om mer tid for å oppnå enighet om en restrukturering av selskapet.Styret har derfor besluttet å flytte fristen for en slik enighet til klokken 10:00 onsdag 26. juni 2019.Styret gjentar at selskapet fortsatt vil være insolvent selv om restruktureringen iverksettes på såkalt samtykke-basis.Det var i en børsmelding i går kveld at Dolphin Drilling truet kreditorene med konkurs.Ifølge meldingen ville selskapet begjære konkurs med mindre det fant enighet med de relevante kreditorene om refinansieringen av selskapet, eller andre alternativer til restrukturering, innen tirsdag 25. juni klokken 14:00.Denne fristen er nå altså forskjøvet.Dolphin Drilling er i skrivende stund ned 27,6 prosent til 1,27 kroner på Oslo Børs.All-time low er fra 3. juni i år og er på 57 øre.Les også: Sissener: De som satser på den aksjen er risikoperverse!

dolphin drilling
restrukturering
rigg
Nyheter
Energi