Slik går det med oljeprisen

Oljeprisen faller tilbake fredag morgen.

Energi

Brent-oljen er fredag morgen ned 0,47 prosent til 65,36 dollar fatet, mens WTI-oljen faller 0,59 prosent til 59,08 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 66,39 dollar fatet ved børsslutt i Oslo torsdag.«Alle øyne er på G20-toppmøtet i Japan, da Donald Trump og Xi Jinping møtes for første gang på syv måneder for å diskutere handel», sier en UOB-analytiker, ifølge TDN Direkt.Markedsanalytiker i OANDA, Edward Moya, mener ifølge nyhetsbyrået at markeder bør begynne å forvente at Trump vil tilby noen lettelser for Huawei, samt utsette den neste runden med tariffer av kinesiske varer.«Til gjengjeld forventer Trump at Xi vil tilby kjøp av amerikanske varer, markedsadgang og endringer i IP-lov», sier han ifølge TDN Direkt.Toppmøtet vil ifølge nyhetsbyrået også være den siste sjansen Saudi-Arabia og Russland har til å forhandle før produksjonskuttene i OPEC utløper lørdag. OPEC vil møtes i Wien mandag og tirsdag for å bestemme om de skal videreføre produksjonskuttene på 1,2 millioner fat per dag ut året.

olje
oljeprisen
g20
donald trump
opec
russland
saudi-arabia
Nyheter
Energi