Subsea 7-kontrakt vekker begrenset entusiasme

Forståelig kursreaksjon, mener meglerhus.

Subsea 7 kunne i går melde om at selskapet har fått en Johan Sverdrup-kontrakt på 150-300 millioner dollar.- Basert på indikasjoner om anbudsverdien fra andre aktører, anslår vi kontrakten til å ligge nedre halvdel av dette intervallet. Investorene reagerte imidlertid med begrenset entusiasme på annonseringen, skriver DNB Markets i dagens aksjerapport.Aksjen sluttet i går på 99 kroner, og faller 0,3 prosent til 98,74 kroner så langt i fredagens handel.- Den dempede reaksjonen er etter vår syn forståelig. Selskapet har gått gjennom en lang periode uten større annonseringer, og bekymringene har vært stigende rundt at forventningene til 2021 ikke heller måtte nedjusteres. I den forstand har selskapet på denne måten skaffet seg noe luft før spørsmålstegnene kommer tilbake, heter det videre.DNB Markets har en hold-anbefaling på Subsea 7 med kursmål 110 kroner.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også