Aker BP - ser konservativt på oljefunnet

Aker BP melder om at estimatene rundt Liatårnet-funnet er konservative

Aker BP har valgt å legge seg på et konservativt ressursestimat for det nylige Liatårnet-funnet på NOAKA-området, ifølge konsernsjef Karl Johnny Hersvik- Intervallet er ganske stort og fortsatt har vi ikke alle de dataene vi skulle ønske vi hadde, ofte er man konservativ tidlig, sier konsernsjefen i etterkant av dagens kvartalspresentasjon. Dette fremkommer i en melding fra TDN DirektVidere bidrar funnet til å oppjustere de estimerte volumene på NOAKA til mellom 500 og 700 millioner fat oljeekvivalenter.Aksjen reagerte positivt på kvartalstallene og nyheten om oljefunn, men har sunket litt tilbake siden åpning. Aker BP er i skrivende stund opp 0,83 prosent til 167,1 kroner, og er dagens nest mest omsatte aksje.