Oljeprisen faller

Oljeprisen faller fra onsdagens slutt, men er tilnærmet uendret fra børslutt i Oslo onsdag.

Energi

Oljeprisen faller torsdag morgen og lettoljen er ned 0,66 prosent til 56,95 dollar. Da Oslo Børs stengte onsdag lå lettoljen på 56,97 dollar.Brent faller 0,71 prosent til 63,37 dollar. Da Oslo Børs stengte onsdag var prisen 63,30 dollar.De amerikanske råoljelagrene var ned 1,1 millioner fat i forrige uke til 468,5 millioner fat, viste statistikk fra Det amerikanske energidepartementets statistikkfløy, EIA, onsdag.Ifølge TDN Direkt var det ventet at lagrene skulle falle med 3,0 millioner fat, ifølge Reuters-konsensus.Ifølge statistikk fra American Petroleum Institute (API) tirsdag kveld falt de amerikanske råoljelagrene med 5,5 millioner fat i forrige ukeSe også: Antallet rigger falt svakt

oljeprisen
Nyheter
Energi