Oljeprisene har mistet litt av oppgangen

- Det kommer til å være et spørsmål i markedet om kuttene er nok

Energi

Oljeprisene har mandag kveld mistet noe av oppgangen fra tidligere på dagen. Ved 21-tiden er Brent-oljen opp 0,36 prosent til 64,97 dollar per fat, mens WTI-oljen er opp 0,97 prosent til 58,99 dollar per fat. Det skjer etter at OPEC i dag under sitt møte i Wien ble enige om å forlenge produksjonskuttene til mars 2020.Oljeprisen har vært under press de siste månedene grunnet bekymringer rundt økende amerikansk oljeproduksjon og en avtakende global økonomisk vekst. John Kilduff i Again Capital Management mener ifølge Reuters at det er usikkert om kuttene er nok til å holde oljeprisene oppe.- Det kommer til å bli vanskelig å holde på oppgangen. Det kommer til å være et spørsmål i markedet om kuttene er nok, sier han.Se også: Oljeprisen kan bli liggende på 59 dollar Se også: OPEC-kuttene var priset inn

olje
opec
oljepris
Nyheter
Energi