- PGS-prising ser attraktiv ut

Men risikoen er høy.

PGS la torsdag morgen frem sine tall for 2. kvartal.Selskapet endret samtidig guidingen for både multiklient- og driftsinvesteringer i 2019, men bekreftet et svakere enn vanlig multiklientsalg.På den andre siden bidro kontraktsomsetningen positivt.- Verdsettelsen ser attraktiv utABG Sundal Collier vil ikke gjøre store endringer i EBITDA-estimatene (driftsresultat før av- og nedskrivninger), men understreker ifølge TDN Direkt at det negative sentimentet rundt aksjen trolig vil fortsette så lenge refinansieringen er usikker.- Når det er sagt, ser verdsettelsen attraktiv ut, skriver meglerhuset ifølge nyhetsbyrået i en oppdatering.- Høye, underliggende verdierPGS-ledelsen har tro på en refinansiering innen utgangen av 2019, men da uten en egenkapitalkomponent.Aksjen er et lyspunkt på en ellers negativ Oslo Børs torsdag, og stiger 2,8 prosent til 11,73 kroner. Oppgangen kommer ikke uventet på Sparebank 1 Markets.- Vi opprettholder synet vårt om at det er høye underliggende verdier i PGS, men at det er betydelig refinansieringsrisiko, skriver meglerhuset ifølge TDN Direkt i en oppdatering.