Produksjonsfall for Equinor

Oljegiganten har driftsutfordringer og opplever fall i oljeproduksjon. 

Energi

Ifølge TDN Direkt venter Equinor at andelen NGL i væskeproduksjonen i 2. kvartal 2019 er i øvre del av det normale intervallet på mellom rundt 18 og 24 prosent.Videre opplyser TDN Direkt at planlagt vedlikeholdsaktivitet i Equinors virksomhetsområder E&P Norway og E&P International reduserte selskapets produksjon med rundt 60.000 fat oljeekvivalenter per dag i 2. kvartal 2019.Equinor opplyser at de har opplevd visse driftsutfordringer på Snorre B, Åsgard og Oseberg, som har påvirket produksjonen negativt i 2. kvartal 2019.Det fremgår av Equinors invitasjon til analytikere til å bidra med estimater til konsensus for 2. kvartal 2019.Equinor er i skrivende stund opp 2,61 prosent intradag til 172,85 kroner. Det vil si at aksjen er opp 3,07 prosent den siste måneden og ned 3,8 prosent hittil i år. Oljeprisen er i dag opp 3,04 prosent til 66,36 dollar per fat.

equinor
olje og gass
Nyheter
Energi