Ser solide oppsider i Aker BP og DNO

DNB Markets er optimister

Energi

DNB-porteføljen gjorde det svakere enn børsen i forrige uke, og ble blant annet tynget av fredagens fall for oljeduoen DNO og Aker BP.- Men gitt utviklingen i oljeprisen gjennom helgen, venter vi at disse vil kunne hente inn igjen noe av det tapte ved åpning i dag, skriver DNB Markets i dagens aksjerapport.DNO falt fredag 1,4 prosent til 15,45 kroner, mens Aker BP gikk tilbake 0,9 prosent til 244,60 kroner.Ser solide oppsiderMeglerhuset ser likevel solide oppsider i de to aksjene.Kursmålet på 22 kroner i DNO peker mot rundt 42 prosent oppgang, mens DNB-analytikerne ser rundt 35 prosent oppside i Aker BP.Oljeprisene har fått seg et oppsving etter Kina og USA i helgen ble enige om en våpenhvile i handelskrigen, og å fortsette samtalene.Brent-oljen stiger 2,7 prosent til 66,46 dollar fatet mandag morgen, mens WTI-oljen legger på seg med 2,6 prosent til 59,97 dollar fatet.

dnb markets
dno
aker bp
oljeprisen
handelskrig
Nyheter
Aksjeanalyse
Energi
Aksjeanalyse