Slik går det med oljeprisen

Brent-oljen er fredag morgen opp 0,11 prosent til 63,46 dollar fatet, mens WTI-oljen stiger 0,30 prosent til 56,19 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 63,84 dollar fatet ved børsslutt i Oslo torsdag.Svakheten i global økonomisk vekst risikerer å bli dypere på tross av forventninger om at sentralbanker vil kutte rentene eller lette policyer videre, ifølge en Reuters-undersøkelse som er gjort blant over 500 økonomer fra 1-24 juli, skriver TDN Direkt.Undersøkelsen viser klart økende pessimisme og vekstutsiktene for nær 90 prosent av over 45 økonomier ble enten ble nedgradert eller holdt uendret. Dette gjelder både for 2019 og 2020.- Bullish folk vil bli holdt som gissel av de svake utsiktene for global økonomisk vekst, sier adm. direktør Stephen Innes i Vanguard Markets til Reuters, ifølge TDN Direkt.