Slik går det med oljeprisen

Oljeprisen styrkes mandag morgen.

Brent-oljen er mandag morgen opp 0,08 prosent til 63,05 dollar fatet, mens WTI-oljen faller 0,34 prosent til 56,01 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 63,62 dollar fatet ved børsslutt i Oslo fredag.Oppmerksomheten i oljemarkedet er ifølge TDN Direkt nå blant annet rettet mot at Iran i helgen beskrev et møte med de gjenværende partene i atomavtalen som «konstruktivt». Det er imidlertid fortsatt uløste saker og Iran vil fortsette å redusere sine atomforpliktelser dersom de europeiske landene ikke klarer å redde avtalen.- Atmosfæren var konstruktiv. Diskusjonene var gode. Jeg kan ikke si vi løste alt, men jeg kan si at det var mange forpliktelser, uttalte Irans ledende forhandler Abbas Araqchi søndag, ifølge nyhetsbyrået.Ellers viste Baker Hughes' riggtelling for USA ifølge TDN Direkt at antall rigger den siste uken falt med 8 til 946 rigger.