Slik går det med oljeprisen

Energi

Brent-oljen er onsdag morgen opp 0,35 prosent til 62,62 dollar fatet, mens WTI-oljen stiger 0,39 prosent til 56,47 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 63,60 dollar fatet ved børsslutt i Oslo tirsdag.Prisnedgangen kommer på tross av større lagertrekk enn ventet i de amerikanske råoljelagrene, samt bekreftelse av forlenget produksjonskutt fra OPEC+ tirsdag, ifølge TDN Direkt.Ifølge tall fra American Petroleum Institute (API) falt råoljelagrene i USA falt med 5,0 millioner fat i forrige uke.Det er ventet at de amerikanske råoljelagrene vil falle med 3,0 millioner fat når de offisielle lagertallene fra amerikanske myndigheter kommer onsdag ettermiddag, ifølge Reuters-konsensus.- Gitt den store økningen i ikke-OPEC produksjon ventet i 2020, impliserer det større kutt fra OPEC neste år, som vi gi liten støtte til pris og derfor generere mindre inntekter for OPEC-medlemmene, skriver Goldman Sachs i en kommentar ifølge TDN Direkt.IG-analytiker Pan Jingyi skriver i en kommentar at selv om bekymringer for tilbudssiden har støttet prisen i 2019, begynte oljeprisene å falle på frykt for etterspørsel etter OPEC+-møtet var ferdig.- Det ser ut som oljeprisen har funnet et gulv rundt 60 dollar per fat, men for ytterligere oppside bør vi blant annet se en løsning på handelskonflikten, sier han ifølge nyhetstjenesten. 

olje
olje & gass
oljeprisen
Nyheter
Energi